Cleveland fångarna – Vad var det som hände?

Titel: cleveland Captives – What really happened Speltid: 58 min Inspelningsår: 2013


Under 10 års tid antogs Amanda Berry, Georgina DeJesus, och Michelle Knight vara döda efter de att de alla kidnappats på samma vägsträcka i Cleveland, Ohio. Men i maj 2013 upptäcktes trion mirakulöst vara vid liv. En av dem hade då en sex-årig dotter.

Deras kidnappare, Ariel Castro, har åtalats för fyra fall av kidnappning och tre fall av våldtäkt. Åklagaren yrkar på dödsstraff och om denne med framgång lyckas hävda att Castro med våld orsakat så att de kidnappade fått missfall.

Dokumentären undersöker hur offren kunde försvinna från samma område och hållas fångar i källaren i ett närliggande hus samtidigt som ingen kände till något om detta i över ett decennium. BBC: s Rick Edwards besöker adressen Seymour Avenue för att tala med grannar och släktingar till den anklagade, intervjua de personer som svarat på en kvinnas rop på hjälp och hör hur de gjorde den fantastiska upptäckten.

Cleveland fångarna: Vad som verkligen hände? Avancerad 3-D grafik av Castros hus, visar hur kvinnorna hölls fångna och hur de flyttades runt för att undvika att bli upptäckt av besökare. Denna dokumentär ger den mest kompletta bilden hittills av Cleveland-fallet som har chockat världen.

Betygsätt "Cleveland fångarna – Vad var det som hände?" dokumentären

1 av 52 av 53 av 54 av 55 av 5 (5)
Loading...
Tags: , ,

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ranka


Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook