10 saker du behöver känna till om att förlora vikt

10 things you need to know about losing weight

Speltid:59 min

Inspelningsår: 2010

Varje år försöker miljontals människor i Storbritannien gå ner i vikt, varav de flesta misslyckas. Vi bombarderas ständigt med råd om diet och de senaste bantningsmetoderna. Men vad fungerar verkligen? I detta program, undersöker den medicinska journalisten Michael Mosley de senaste vetenskapliga genombrotten inom bantning och avslöjar tio av de enklaste sätten för att förlora vikt. De han upptäcker har potential att fullständigt förändra hur vi tänker kring dieter, hälsa och viktnedgång.

Michael ser inte ut som om han är överviktig, men i samband med att denna dokumentär filmas upptäckter han att han, liksom miljontals andra, har internt kroppsfett runt hans njurar och lever som han verkligen behöver förlora. Så han provar på de vetenskapliga tipsen själv och i slutet av filmen har han lyckas förlora den vikt han ville. Dessutom provar musikern Alex James en av våra mest spännande vetenskapliga upptäckte, att fettsnåla mejeriprodukter kan hjälpa dig att utsöndra mer fett från alla din mat.

Radiopresentatör Amy Lame lär sig hur några små förändringar i de dagliga rutinerna kan bränna stora mängder kalorier, vilket är praktiskt för dem som hatar motion och gym. Och skådespelerskan Debbie Chazen, äter hälsosam mat och håller en matdagbok – vilket ger ett antal överraskande resultat.Dessutom får du reda på de vetenskapliga skälen till varför soppa håller du dig mätt längre än fast föda.

Betygsätt "10 saker du behöver känna till om att förlora vikt" dokumentären

1 av 52 av 53 av 54 av 55 av 5 (Inga röster)
Loading...
Tags: ,

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ranka


Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook