Art & Copy

Titel:Art & Copy

Speltid: 1h 28 minuter

Inspelningsår: 2009


Art & Copy är en oberoende dokumentär om det sociala, etniska och kommersiella fenomen som kommit att kallas reklam. I filmen undersöks reklamens påverkan på våra moderna liv. Dokumentärfilmen är regisserad av Doug Pray, i filmen möter vi ledande kreativa och begåvade människor i historien om reklambranschen, med fokus på USA.

Filmens reklamexperter erkänner villigt och glatt att de är genier. Alla är mycket stolta över sina roliga och engagerande reklamkampanjer vilka berättar någonting men vars berättelse är del av den hjärntvättsprocess som varumärkesbyggande och branding många gånger kräver. Denna metod revolutionerade reklambranschen. Innan 1960-talet var reklam oftast tråkig och ingen inverkan, numera annonseras små kreativa konstverk. Annonser är i dag mer underhållande, mer engagerande och dokumenterat stor påverkan på tittare. Numera är reklamen ett värdefullt redskap även för företag med excellent ledarskap, optimala ärendehanteringssystem och verklighetsförankrade strategier.

Dokumentären visar på att vi människor inte alls ogillar reklam, snarare tvärtom. Vi bryr oss inte om att bli lite hjärntvättade förutsatt att det görs på ett sätt som återspeglar vårt intresse. De vi alla ogillar är snarare dåliga annonser! Film är rik på snyggt artisteri, klokhet, innovation och kreativt tänkande i överflöd. Rekommenderas!

Betygsätt "Art & Copy" dokumentären

1 av 52 av 53 av 54 av 55 av 5 (Inga röster)
Loading...

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ranka


Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook