2012 Revolution – World Awakening

2012 Revolution – World Awakening

Titel: 2012 Revolution – World Awakening Speltid: min Inspelningsår: 2012

2012 Revolution: World Awakening är en dokumentär som handlar om det aktuella läget i världen och de många omdanade händelser som hänt världen över. Filmen ger en detaljerad analys av det kontrollsystem som växt fram och som hotar våra rättigheter och friheter. Var gick det fel? Hur kunde vi låta det hela ske? Och vad är lösningen?
Dokumentären innehåller flera intervjuklipp med experter och kändisar som alla är övertygade om att att det måste bli en förändring på jorden. Det krävs ett globalt andligt uppvaknande i den mänskliga själen bland alla som fortfarande har sitt hjärta på jorden. Insikten om att förändring behövs är en förutsättning för att det skall gå att komma tillrätta med de ständigt pågående maktmissbruk och krig som plågar så människor världen över jorden. Varning: Dokumentären innehåller starka bilder!

Denna dokumentär skapades som ett ärligt försök att sprida sanningen till allmänheten som behöver få möjlighet att ta del av verklighetens sanningar, utan några krusiduller. Detta är den råa, sanna och verkliga versionen av historien vare sig vi vill det eller inte.

Betygsätt "2012 Revolution – World Awakening" dokumentären

1 av 52 av 53 av 54 av 55 av 5 (Inga röster)
Loading...
Tags: ,

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ranka


Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook