Fakta om Evolution

Titel: Facts of Evolution

Speltid: 51 min

Inspelningsår: 2008

Om du är intresserad av att veta vad forskarna känner till om evolutionen, så erbjuder denna dokumentär på ett utmärkt tillfälle för upplysning och eftertanke.

En enorm informationsmassa med mängder av fakta om evolutionen, har samlats ihop och komprimeras till en lättförståelig, sammanhängande och visuellt oemotståndlig presentation.

I dokumentären med den pretentiösa titeln Facts of Evolution är producerad av Cassiopeia Project presenteras mängder av bevis för det naturliga urvalet och vår gemensamma härstamning, bevis som gör makro-evolution ofrånkomlig.
Evolution är ett begrepp som används för att beskriva teorin om att alla moderna organismer härstammar från en ursprunglig art. Över årens lopp har genetiken hos arterna förändrats och utvecklats i en linjär progression. Vilket innebär att alla levande organismer på jorden är relaterad till varandra.

Nu har du möjligheten att få svar på alla de frågor du undrat över arters uppkomst men som ingen haft tillräcklig kunskap att besvara. Facts of Evolution är en mycket uppmärksammad och uppskattad faktafilm om evolutionen och de vetenskapliga belägg som används av forskare för att stödja denna tes.

Betygsätt "Fakta om Evolution" dokumentären

1 av 52 av 53 av 54 av 55 av 5 (1)
Loading...
Tags:

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ranka


Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook